Porselein Fles Vaas - #23 Powder

Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder
Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder Porselein Fles Vaas - #23 Powder
Porselein Fles Vaas - #23 Powder
0 Review | Review toevoegen
Waterdicht

Artikelnummer

7423625863813

Verzendkosten

€ 6,95

EAN

7423625863813

€ 49,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Flessenvazen ​​zijn geïnspireerd op een verzameling plastic afval uit de Maas in Rotterdam, Nederland. Nadat Foekje Fleur over de plasticsoep had gelezen, begon ze beter te kijken naar de rivier die door haar geboortestad liep en vond ze plastic afval dat zich daar sinds de jaren zestig had opgehoopt. Door duurzame porseleinkopieën te maken van het materiaal dat ze vindt, vergroot Foekje Fleur het bewustzijn over dit groeiende probleem.

De buitenkant van het gebeitste porselein is van biscuit, wat een matte afwerking geeft die lijkt op plastic. De binnenkant van de fles is geglazuurd waardoor hij waterdicht is en geschikt is als vaas of container. De fles is onderaan gesigneerd. De hoogte is 230 mm.

Deze serie is handgemaakt in Portugal. Van de plastic flessen worden mallen gemaakt. Gepigmenteerd vloeibaar porselein wordt in de mallen gegoten, waardoor een dunne laag achterblijft die de vorm vormt. Na het drogen wordt de binnenkant van de fles loodvrij geglazuurd en gebakken op 1300C. Al dit handwerk wordt gedaan door een team van zeven vakmensen, waardoor geen enkele fles precies hetzelfde is. De getoonde foto is een indicatie, kleine kleurafwijkingen zijn mogelijk. Over het algemeen is het oppervlak glad, maar kleine gebreken komen voor en moeten als een kwaliteit van het product worden beschouwd. Vazen worden plasticvrij verzonden, dubbel verpakt en voorzien van een brochure.

 
Verzorgingsinstructies
Volg deze instructies om het buitenoppervlak van de flessenvaas in onberispelijke staat te houden. Na gebruik van de vaas was je de fles met milde zeep, warm water en een borstel. Laat het drogen op een schone handdoek. Vetvlekken kunnen worden verwijderd door zachte zeep in te wrijven, een nacht te laten staan ​​en schoon te maken zoals hierboven aangegeven. Bewaar deze fles altijd binnen en op een droge plaats, omdat er na verloop van tijd vochtig vuil in het buitenoppervlak kan komen. In de flessenvaas kunnen ook vloeistoffen bewaard worden; wij raden aan een kurk te gebruiken om de fles af te sluiten.

 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Afhaal adres

Bonenburgerlaan 26
8181HE Heerde