Tandenborstel kids - groen

Tandenborstel kids - groen Tandenborstel kids - groen
Tandenborstel kids - groen Tandenborstel kids - groen
Tandenborstel kids - groen
0 Review | Review toevoegen
Groen - Bamboe

Artikelnummer

601908

Verzendkosten

€ 4,50

EAN

8720165937134

€ 2,95 *
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bamboe Tandenborstel voor Kinderen

Bamboe tandenborstels, voor schone tanden en voor een schoon geweten. 

Jaarlijks worden er miljoenen plastic tandenborstels weggegooid. De tandenborstels die bij het afval belanden zijn bijna niet te recyclen. En die in de natuur terecht komen blijven tientallen, of zelfs honderden jaren liggen. Door hier niks aan te doen wordt de schade alleen maar groter. Wees je hiervan bewust en neem afstand van plastic. Stap over op bamboe!
 

Wat maakt deze bamboe tandenborstel een duurzaam alternatief?

Onze tandenborstels zijn bijna helemaal biologisch afbreekbaar. Het bamboe handvat is 100% plasticvrij en kan dus bij het GFT-afval. De haartjes helaas (nog) niet. Breek daarom met een tangetje de kop af en gooi deze bij het restafval.

Op dit moment worden de tandenborstelhaartjes gemaakt van nylon 610, waarvoor castorolie van de wonderboom nodig is. Dit proces is al een hele verbetering in vergelijking met het productieproces van normale nylon – waarvoor aardolie wordt gebruikt. Maar helaas zorgt het nog niet voor 100% biologisch afbreekbare haartjes. We blijven op zoek naar de juiste formule totdat we op een gegeven moment wel volledig biologisch afbreekbare tandenborstels kunnen aanbieden. Tot dan is dit ons beste alternatief.
 

De perfecte tandenborstel voor jouw kind

Een fijne tandenborstel is voor iedereen anders. Wij maken onderscheid tussen tandenborstels met zachte en met medium zachte haartjes. Gevoelig tandvlees? Kies dan met zachtere haartjes. 

Mogelijk heb je tot nu toe altijd een plastic tandenborstel gebruikt en ben je nog niet helemaal zeker of het bamboe alternatief net zo fijn is. Ons advies? Probeer er gewoon eentje uit. Je kunt zelf aangeven hoeveel bamboe tandenborstels je wilt ontvangen. Groot fan van tanden poetsen met bamboe tandenborstels? Abonneer je dan, voor een scherper tarief!
 

Duurzame en diervriendelijke bamboe

Zoals veel van onze producten bestaan de tandenborstels grotendeels uit bamboe. Bamboe is om meerdere redenen ontzettend duurzaam. Zo is het de snelst groeiende plant ter wereld. Het type dat wij gebruiken, moso bamboe, groeit onder optimale omstandigheden tot wel één meter per dag.

Daarnaast is de oorsprong en cyclus van een bamboeplant ook heel duurzaam. Het groeit namelijk niet uit zaadjes, maar uit één groot wortelstelsel. Door ten minste vijf-jaar-oude bamboe te gebruiken, blijft het wortelstelsel gezond en intact, en groeien er constant nieuwe takken uit.

Het belangrijkste echter, is dat we geen bedreiging vormen voor de panda’s. Hun dieet bestaat namelijk voor ruim 90% uit bamboe. Maar gelukkig eten ze het liefst de blaadjes die dicht bij de grond groeien. Daarom valt hun keuze niet op moso bamboe. De blaadjes van deze soort groeien te hoog.

Informatie

Afmetingen
14 x 1 x 1 cm
Kleur
Groen
Materiaal
Bamboe
Merk
The bamboovement
Bijzonderheden
Duurzaam
Inhoud
1 tandenborstel

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Afhaal adres

Bonenburgerlaan 26
8181HE Heerde